Alles wat je moet weten over het visum voor Indone
visum indonesie

Is een visum vereist voor Bali in 2024?



Visumvereisten voor Bali in 2024

In 2024 is een visum nog steeds vereist voor een bezoek aan Bali. Nederlandse reizigers dienen een toeristenvisum aan te vragen voordat ze naar het eiland afreizen. Dit visum is normaal gesproken geldig voor een verblijf van maximaal 30 dagen.

Visumaanvraag voor Bali

Om een visum voor Bali in 2024 aan te vragen, moeten Nederlandse reizigers contact opnemen met de Indonesische ambassade of een visumbureau. Zorg ervoor dat je alle benodigde documenten en informatie bij de hand hebt om de aanvraag soepel te laten verlopen.

Is een visum vereist voor Indiërs die naar Bali reizen?



Visum vereist voor Indiërs naar Bali

Nee, Indiërs die naar Bali reizen hebben geen visum nodig voor een verblijf van maximaal 30 dagen. Zij kunnen gebruik maken van een visa-on-arrival regeling bij aankomst op de luchthaven.

Visum verlenging voor langer verblijf

Indien Indiërs langer dan 30 dagen in Bali willen verblijven, dienen zij een visum aan te vragen bij de Indonesische ambassade in India. Dit visum kan worden verlengd tot een maximum van 60 dagen. Het is belangrijk om de visumregels en vereisten te controleren voordat u op reis gaat.

Heb je een visum voor Indonesië nodig

Is een visum vereist voor Indonesië?



Visumvereisten voor Indonesië

Voor Nederlandse reizigers is een visum vereist om Indonesië binnen te komen. Dit visum kan van tevoren online worden aangevraagd of bij aankomst op de luchthaven worden verkregen.

Visumvrijstelling

Er geldt een visumvrijstelling voor een kort verblijf van maximaal 30 dagen voor toeristische doeleinden. Het is belangrijk om de actuele visumvereisten te controleren voordat u naar Indonesië reist om eventuele problemen bij aankomst te voorkomen.



Meer info: visum aanvragen bali

Hoeveel kost het om bij aankomst een visum voor Indonesië te verkrijgen?



Kosten van een visum bij aankomst in Indonesië

Het verkrijgen van een visum bij aankomst in Indonesië kost ongeveer 35 USD voor een verblijf van maximaal 30 dagen. Deze kosten dienen contant betaald te worden bij aankomst op de luchthaven.

Extra kosten en mogelijkheden

Voor een langer verblijf of andere visumopties kunnen de kosten variëren. Het is aan te raden om voorafgaand aan de reis de actuele visuminformatie te controleren om onverwachte kosten te voorkomen.

Hoeveel kost het om bij aankomst een visum voor Indonesië te verkrijgen